۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰

بیش از ۴۰۰۰۰ جلد کتاب و نشریه منجمله نایاب ترین و قدیمی ترین کتب در این کتابخانه وجود دارد.

پس از عبور از خیابان معروف قلابا در بمبئی و ورود به خیابان " ام جی"، روبروی گالری جهانگیر ساختمان "گوتیک" قرار دارد که به راحتی نمی توان از کنار آن عبور کرد. مرکزی برای ترویج علوم و تکنولوژی که به  موزه  معماری سال های ۱۸۷۰ شباهت دارد و بعدها به کتابخانه و اطاق مطالعه تغییر کاربری داده است.

این ساختمان یکی از بناهای حفاظت شده توسط میراث فرهنگی می باشد. مایه مباهات است که بیش از ۴۰۰۰۰ جلد کتاب و نشریه منجمله نایاب ترین و قدیمی ترین کتب در این کتابخانه وجود دارد. اطاق مطالعه این کتابخانه نیز محیطی گرم و دوست داشتنی با میزهای طویل و محکم چوبی است و چراغ های مطالعه کوچک برای راحتی بیشتر مراجعین تعبیه شده است. این کتابخانه یک محوطه سر سبز اختصاصی دارد که برنامه های متعددی درآن اجرا می شود که از آن دست می توان به رویداد ادبی "جشنواره کالا گودا" اشاره کرد. برای بهره مندی ازاین امکانات عضویت درکتابخانه که معمولاً یک ساله است الزامی است. برای اتباع خارجی و هندیانی که گذرنامه خارجی دارند هم کارت عضویت ویژه ۴۵ روزه صادر می گردد.

مهمترین دارایی این کتابخانه کتب کمیاب است. برخی از این کتابها در سال ۱۷۹۸ به چاپ رسیده اند. در قفسه های این دنیای قدیمی کتاب های نو و قدیمی با مضامین ادبی، تاریخ، فلسفه، هنرهای زیبا، جرائم و بخش کتاب های به زبان مراتی و گجرتی وجود دارد.

کد خبر 1888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =